Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.06.2017 09:04 - COVERT МЕДИУМИ ПРОГРАМА НА ЦРУ РАЗКРИ
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 830 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.06.2017 09:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  COVERT МЕДИУМИ ПРОГРАМА НА ЦРУ РАЗКРИ 15 февруари 2017
  •  

imageНатаниел Mauka , персонал писател 
Waking Times

Точно колко дълго е ЦРУ използвали психически технология, за да попречи на геополитиката? Като се има предвид, че повечето военни промишлени тайни се разкриват само година, понякога десетилетия след като са били пуснати в употреба, неотдавнашното откриването на документи в ЦРУ база данни предлага някои интересни допълнения към арсенала на ума-оръжия.

Като разгледате файлове, известни като ЦРУ Records Търсене инструмента или CREST научаваме, че през 1979 г. десетки американски дипломати, взети за заложници от революционните студенти, които иззети посолството на САЩ в Иран може да са имали някои тайни на фирмата по време на 15-месечен плен.

Код име " Grill Flame ", половин дузина медиуми са работили с ЦРУ в невзрачна сграда в Форт Мийд, Мериленд, за да се опита да Remote View заложници, използвайки своите способности, за да се види къде те могат да бъдат държани като заложници, и да се оцени тяхното здраве.

Тайна проект армия и DIA е проведено в продължение на три години, за да "разследва подробно някои паранормални явления, като например дистанционно преглеждане и психокинезата, че може да има военни приложения." Проектът е проведено с помощта на Институт интернационал Станфордския изследователски.

В действителност, на ЦРУ е изследване на тези области от психически феномен в продължение на повече от две десетилетия е минимално. Други програми от същото чадъра са с кодово име Center Lane, Sunstreak и Star Gate .

Колкото по-късно програмата изследва:

Psychoenergetics : A психичното процес, чрез който индивид възприема, комуникира с или тревожи характеристики на определена цел, човек, или събитие в пространството дистанционно в пространство или време за този индивид.

Психокинеза : Физични действия, извършени от психични сили, които не могат да бъдат обяснени с известни физически средства.

ESP и телепатията : възприятия, които не могат да бъдат обяснени с известни сензорни средства.

Remote Viewing : Придобиването и описание от психични средства за информация блокиран от обикновеното възприятие от разстояние, щит, или време.

Това означава, че нашите държавни агенции са участващи в научни изследвания Twilight Zone , както е определено от Джак Андерсън, взети на сериозно от най-високите нива на академичните среди и правителството.

Защо тогава има медиуми, както и хора с telekensis, ESP, отдалечени умения за гледане, както и други способности са направени, за да се чувствате луд?

Както Вайлер PSI -членки , "Всеки психически човек, че съм известен преживява някои трудности при справянето с живота; и повечето от тях са преживели много. "

Той също така човек се пита защо емпати са маргинализирани , тъй като техните психически способности започват да се разкрие както за себе си и за другите.

Шарън Хелър, Ph.D. казва, че много медиуми издържи всякакви симптоми, включително безпокойство, че "не може да бъде само в главата ти."

Нашите тревоги се казва, че психогенен произход - в резултат на стрес, чувствителност, ниско самочувствие, а научих страх, лошо справяне, зависимост, или негативно мислене. Но това очевидно не е така.

Как са тези психически инструменти, използвани във военно отношение? Ние вече знаем, че са подложени на масови (Mind-Контрол Ultra MK ) експерименти. Какво повече се контролират нашите мисли и чувства?

Ние също така сме наясно, че ЦРУ и други агенции азбука проведени свръхсекретни експерименти, които са били успешни в създаванетоМанджурският Кандидатите или супер шпиони, програмирани да извършват убийства, терористични актове, сексуални услуги, и по- без съзнателно познание за това, което правят . Армията на Манджурският Кандидатите създадени да е изиграл ключова, скрита роля в световната политика .

ЦРУ е още малко да обяснява за неговите тайни проекти. И в най-малкото, което трябва да започне в чест на психически способности като истинска и реална, а не етикетиране хора с "психични" или "медицински" заболявания.

за автора

Натаниел Mauka е изследовател на тъмната страна на правителството и exopolitics и писател персонал за  Waking Times .

Тази статия ( Covert Медиуми програма на ЦРУ разкри ) първоначално е бил създаден и публикуван от Waking Times  и се публикува тук под Creative Commons лиценз с позоваване на  Натаниел Mauka . Тя може да бъде повторно публикувани свободно с името на автора и автор био.




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39914580
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930