Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2010 23:14 - Енергиен вампиризъм /излизам за около месец от Блогария/
Автор: amrita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 6639 Коментари: 32 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Енергийният вампиризъм? Срещали ли сте такива хора?
Ще ви издам една тайна - ние всички, цялото това болно и странно общество сме енергийни вампири. Наскоро един съблогър (10х Вихър) ме насочи към една книга, която съм чела някога - Селестинското пророчество. Ако имате възможност прочетете главата за междуличностните отношения и личните драми. Да си призная, прехвърлих я отгоре, отгоре - не съм я чела цялата отново, но може би именно онова, което ми беше необходимо, за да се поразровя още мъничко и да си отговоря на някои въпроси.
Мога ли да се превърна във вампир? Мога!
Може ли всеки друг да се превърне? Може!
Мога ли да се предпазя? Мога!

Лошото на нашия свят, който постоянно е под обувката на стреса е станало нещо съвсем нормално да се смучем като луди и това да не ни притеснява. Получава се е някаква верижна реакция от типа "кой на кого надвие". Жизнената енергия на всеки постоянно се изпива и той просто не знае как да се балансира.
При доброволното отдаване на енергия ти не отдаваш енергия от биополето си и оставаш защитен...и не само, което е по-прекрасното - силата ти се увеличава. Или получава се нещо като взаимно набъбване. Аз те зареждам с енергия, ти ставаш по-"свеж" и ми връщаш..този обмен на енергия (обичам да я наричам любов) няма граници. Можем толкова да се "повдигнем" в една подобна ситуация, че направо да се случат чудеса. Казано простичко....когато енергията тече свободно и се връща от единия към другия и обратно могат да се наблюдават следните неща. Първо в течение на разговора изпитваш лекост и радост. Второ стига се до съвсем нови изводи по проблем, който е нямал решение. Стига се до "прозрението". Или оная мисъл, която пробива материалния свят и се свързва с нашия истински аз и с истинския аз на другия - в такива моменти можете да разберете много неща и вие просто ще бъдете сигурни в тях.

Но какво се случва? Вампиризъм...масов и трагичен. Хората се изпиват един друг постоянно в една безконечна игра на надсмукване. Оръжията - всякакви! Правила - няма! Борба - свободен стил! Победител - няма! Резултат - плачевен!
ГОЛЕМИЯТ проблем - това се приема за "нормално".
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ - това не се признава, оспорва се и се отказва да се анализира, разгледа, осъзнае и най-сетне превъзмогне.

Няма да пиша какво е вампиризъм за мен. Била съм жертва, била съм вампир, наблюдавала съм го, наблюдавам го и се моля най-сетне тоя "спектакъл" да свърши, защото много драма и трагизъм ми се насъбират.

ще ви извадя няколко интересни статии (кратки цитати на хора "по-зрели" и "по-опитни" и "без розови очила")

Най-опасният енергиен вампиризъм е “семейният” вампиризъм и за съжаление изобщо не е рядко срещащо се явление. Искам да отбележа, че в семейството съществуват множество други фини енергийни връзки, които могат да се сбъркат с вампиризма. Тук трябва да се внимава в категоричното определяне кой в семейството проявява енергиен вампиризъм. Затова ще уточня още един път, че вампирът обича само себе си, той не умее да обича другите и да се радва на живота. Характерно е, че лунните вампири през времето на целия разговор с вас търсят да засмучат енергия, което вече говори само по себе си за тяхната неискреност. Слънчевият вампир пък ежедневно въвежда в енергиен стрес цялото семейство или някой от членовете му. Първото доказателство за вампиризъм сред съпрузите, това е проявата на ревност. Ревността не е любов, това е хватка чрез която вампирът държи своята жертва в постоянно психическо напрежение и я довежда до нервен срив. Семейните драми на основата на ревността почти винаги приключват с развод. А докато са заедно съпругът или съпругата-вампир чрез ревността си провокира донора само и само да си дръпне от неговата енергия. Ревността е болест на глухия, сляп и коравосърдечен човек, това е вампиризъм. Енергийния вампир не вижда и не чува обекта на своята любов докато не раздруса и разбие неговия енергиен запас. И едва след това може да се разпростре надълго и нашироко в убеждението за своите лъжливи чувства. Вторият показател за енергиен вампиризъм между съпрузи това са постоянните упреци на единия към другия. Това обикновено са дребни упреци, които предизвикват обида и раздразнение. По този начин съпругът-вампир се захваща здраво и постоянно за донора си. Много често в семейните отношения вампири стават тъщите и свекървите, но не към своите чеда, а към тези, които те са си избрали за съпрузи и съпруги.
----
колкото до закачането на вампира ами то става в долните чакри
наи често коренната и центъра за натрупване
за да се откснеш от вампира не е достатъчно да се махнеш от него връзката трябва да се прекъсне за целта трябва обаче да я осетиш, просто си я представи като енергиино въже или прочие и я прекъсни с каквото искаш меч нож лазер представи си го и финото ти тяло ще го оформи след прекъсването не оставяй! връзката свободна вместо това се спусни дълбоко в земята и я заземи там
на вампира едва ли ще му се прииска пак да се закачи след атаката с огън и заземяването на връзката

на вас мили вампири ще кажа че много често предизвиквайки негативни емоции у хората претърпявате уруки-енергиен пробив на аурата и губите космическото подхранване а ако е мн продължително ще доведе до слабоумие (да ви е сладко)
и хората от които взимате ще започнат да ви отбягват инстинктивно вместо да крадете поработете със собствената си енергетика защото явно има проблем а и изсмукваики нечия енергия може да приемете и проблемите на съответния човек който да се превърнат във физическо заболяване (пак да ви е сладко)
много лесно е да се разпознае моментна агресия на вампир обикновено се усеща спад в настроението и дори във физическия тонус
по отношение на възстановяване за неопитните в тази област разходка сред природата това помага за нормализиране на енергията
не понасям вампири понеже много от хората покрай мен са такива и с радост помагам за подрязването на "пипалцата" им (от форум)
---
за защита... (но тук мож да се "развихрите" - щитове, визуализации, молитви - кой каквото му харесва икакто го прави най-добре)

СТУДОТЕРАПИЯ

Да предположим, че похитителят на вашата енергия действа с досадна активност, постоянно ви се жалва от своята съдба, проблеми и болести, но не прави абсолютно нищо, за да поправи това положение. Тогава най-доброто средство за защита от неговия опит да реши собствените си проблеми за сметка на вашата енергия се явява студотерапията."Съветваме ви да се отнасяте хладно към хората с болно излъчване" - казват специалистите по психоенергийна защита. Не жестоко или равнодушно, а студено. След такава промяна, вашите взаимоотношения с енергийния вампир ще се влошат и ще се стигне до прекъсване. Трябва само да повярвате, че това е най-добрия изход и за двамата. Вие ще бъдете защитен, а вампира ще се окаже принуден да се научи да добива енергия по нормален начин.


Не позволявайте да ви изсмукват! Не си позволявайте и вие да смучете от хората. Емоциите са много лесен начин да ви пият и изпити да изпивате и вие - прекратете това нещо - опасно е! А който умее да го прави умишлено (защото в повечето случаи вампиризмът е неосъзнат, както за жертвата така и за самия вампир)...ето тук трябва да проявите цялото си хладнокръвие, смелост и да потърсите помощ! Умишлено могат да ви смучат по телефона, с очи, при полов акт, при целувка.... Казват, че някои енергийни вампирки при интимните си взаимоотношения се развихрят с най-пълна мощ. Все пак сексът е древно оръжие - да не го забравяме и жените го използват къде, къде по-сръчно. Та ако някоя дама реши да "ви умори" от страст, изпохапва ви и "държи" на продължителността, засмуква до болка устните ви или хапе бузите ви в повечето случаи е точно вампирка. Не бързайте да зачислявате към това число всяка страстна дама, разбира се :) Въобще...тези неща се усещат. Защото ако е вампирка тя най-безотговорно и дръзко ще действа и извън леглото, ще ви пие, както си е намерила за удобно. Не зная защо у жените се развива като че ли по-лесно. Но мъж, жертва на подобен "терор" може така да се преврне във вампир, че...косите да ви поболеят. Който е изсмукан - смуче. Живеем в странни времена! :)

Тази нощ се очаква красив звездопад, но не разбрах дали ще се наблюдава с просто око или гледката ще остане само за астрономите.
За всеки случай аз ще понаглеждам навън....току виж ми се отворил шанс и желание да си намисля.

Ами ви желае прекрасни преживявания и вълшебства. Няма да ме има известно време (някой да ме замени с варенето на кафе) :)
До нови срещи, а дотогава подържайте се в добро настроение, зареждайте се с положителна енергия и н забравяйте, че днешния ден е единственото, което имаме истински - нека в него не присъстват тревоги за утре, самообвинения за вчера, страхове, тъга и гняв. Светът е прекрасен, когато поискаме да го видим истински и с нас се случват прекрасни неща, когато го прегърнем с цялата си любов.

Не забравяйте вечер или сутрин да изпращате някоя и друга положителнозаредена мисъл към човечеството! Пишете красиви стихове, изпълнете се със спокойствие и вяра, преосмислете своите грешки като уроци и се забавлявайте. Танцувайте, смейте се, бъдете себе си и обичайте! Усмихвайте се, не осъждайте хората, намерете доброто във всяка ситуация и слушайте сърцето си.

Всяка сутрин се питайте "А ако утре ме няма?" и направете деня си такъв, че ако наистина се случи да не съжалявате за нищо. Помнете, че "винаги е прекалено късно" за добра дума, за обичане и за помиряване и че никога не е късно да поправите грешките си.  Не забравяйте, че сте тук да учите уроците си и че можете да ги разпознаете в повтарящите се ситуации от живота ви. Посрещайте смело и открито предизвикателствата, защото не друг, а вие сте си ги избрали и се "преборете" за своето просто човешко право да бъдете щастливи и спокойни.

Поздрави, прегръдки,
обич и усмивки от Ами!






Тагове:   Около,   месец,


Гласувай:
16



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zlatkostanoev - Хареса ми
17.11.2010 23:25
Хареса ми постинга, научих интересни неща. Благодаря ти! Поздрави!
цитирай
2. amrita - моля, моля :)
17.11.2010 23:34
Поздрави и хубава вечер! Аз благодаря!
цитирай
3. taidzi - Поздрави Ами, чудесен постинг ! ...
17.11.2010 23:44
Поздрави Ами , чудесен постинг !
Може би единствено липсва ролята на енергията кундалини , защото нейното активиране и протичане е много важен фактор за наличие или отсъствие на очертаните от теб проблеми . Ако ти е удобно - мога да дам някои подробности още тук , в коментар .
цитирай
4. amrita - давай в коментар!
17.11.2010 23:46
всички да четат. Какво мислиш за това, че изпития - изпива...тъжен факт,а?
цитирай
5. taidzi - Давам - първо за кундалини : До...
17.11.2010 23:49
Давам - първо за кундалини :
Докато кундалини остава в най–ниския център – муладхара, човек е напълно събуден за светския живот и е центриран главно около задоволяване потребностите на тялото – храна, сън и секс. При издигането на кундалини той се събужда за духовните си потребности. Когато основната сила в тялото се движи между първия и сърдечния център (анахата чакра), активността (раджас) започва да измества инерцията (тамас), човек започва да разбира необходимостта от дхарма (универсалната правда), но все още се привързва към светските обекти. Когато кундалини се движи между анахата и върха на главата (сахасрара), саттва гуна (чистотата) преобладава. Себеосъществяването тогава се възприема като естествена потребност; но, за да се достигне този стадий, е необходима тежка борба по духовния път в продължение на много животи.
За съвременния човек нанадолния поток от енергията на кундалини се е превърнал в нещо естествено. Той се осъществява чрез прекомерна загуба на телесна, умствена и сексуална енергия. Докато това е факт, кундалини не може да се издигне до по високи полета. Ако обаче този нанадолен поток се обърне нагоре, чрез процес на духовна дисциплина и техники като медитация, мантри (свещени звуци), пранаяма (енергийни и дихателни техники), физически пози като мудри, мъдростта на различаването (джнана йога) или безкористна дейност (карма йога), кундалини започва да се издига. Ако това издигане е пълно и се преодолее оставането задълго на кундалини във втората чакра (свaдишхана), където човек изпитва необикновено силни сексуални желания, човек стъпва на правия път и е освободен от опасности и клопки.
цитирай
6. taidzi - На въпроса за изпиването - тъжен е, ...
17.11.2010 23:53
На въпроса за изпиването - тъжен е, но не и непоправим , нали така ?
цитирай
7. amrita - Виж сега какво направи! :)
17.11.2010 23:58
"Ако това издигане е пълно и се преодолее оставането задълго на кундалини във втората чакра (свaдишхана), където човек изпитва необикновено силни сексуални желания, човек стъпва на правия път и е освободен от опасности и клопки."

Хора, силните сексуални желания са съпътствани с много умора. И са много опасни подводни камъчета, така че бързичко трябва да издигате кундалини още, а "правия път", за който говори моя приятел и учител по медитация...не е пътя на монаха, на целомъдрието и несексуалността...но сигурна съм, че той може да ви обясни много по-добре от мен какво ще почувствате на "правия път" :)
цитирай
8. taidzi - "Ако това издигане е пълно и се ...
18.11.2010 00:04
amrita написа:
"Ако това издигане е пълно и се преодолее оставането задълго на кундалини във втората чакра (свaдишхана), където човек изпитва необикновено силни сексуални желания, човек стъпва на правия път и е освободен от опасности и клопки."

Хора, силните сексуални желания са съпътствани с много умора. И са много опасни подводни камъчета, така че бързичко трябва да издигате кундалини още, а "правия път", за който говори моя приятел и учител по медитация...не е пътя на монаха, на целомъдрието и несексуалността...но сигурна съм, че той може да ви обясни много по-добре от мен какво ще почувствате на "правия път" :)


Амии :) ;)
май не трябваше да използвам тази дума "правия път" , но щом съм почнал - има както знаеш 2 характеристики при протичане на енергията през всяка чакра - положителна и негативна . Конкретно за половата чакра положителната е жизненост и нормална сексуалност , а негативната - похот . Така по-пълно ли е обяснението ?
И да знаеш - ще ти се сърдя, ако пак ме наречеш учител , такива неща отдалечават искреното приятелство , кажи просто - моят духовен брат , би било напълно достатъчно :)
цитирай
9. amrita - исках да предизвикам
18.11.2010 00:14
"бум" от хора, които да ти досаждат на лични, че мен като ме няма не знам дали някой ще може да те измори с въпроси.

И понеже Тай Джи не пожела да разгърне "литературния" си талант...нека аз (да не плашим светския човек все пак с прави пътища и липса на сексуални желания)
Достигнете ли онова ниво, за което стана дума преживяването става много по-наситено, насладата е НАСЛАДА, а разменената топлина (това във връзка с доброволното отдаване на енергия) набъбва и ако и двамата сте отворени за подобни сетивни преживявания (уви при мен е едностранно) просто ще се "изстреляте" в космоса. Да погледнем и здравето! След години, когато е "нормално" мъжа да не може да се представя вече на висота, а жената все по-често започва да я боли глава - ами подобни неща няма да ви се случат. Тай Джи? Тук съм права, нали? Или поне ще ви се случат в много по-късен етап от живота и ще може спокойно да се "фукате" :)))
Кажи как се отразява на здравето сега, че да ти събра още по-голям отбор запалянковци :)

А и ...ти не можеш да ми се сърдиш...нито да ме победиш в дискусия. Какво е в крайна сметка учителя ако не добър и сърдечен духовен брат?!
цитирай
10. taidzi - Накара ме истински да се усмихна :) ...
18.11.2010 00:21
Накара ме истински да се усмихна :)

Права си , както си писахме по повод хороскопа ти - имаш всички данни за развитие на интуицията , това е твоя път .
Но удоволствието ,за което говориш може да стане в цялата му пълнота ако двамата са активирали съзнателно кундалини ;) - получава се сливане и на фините нива !
цитирай
11. amrita - има ли неосъзнато активиране на кундалини?
18.11.2010 00:23
напоследък си мисля нещо...но искам да "се проверя"
цитирай
12. taidzi - Има, то е по-скоро частично. Когато ...
18.11.2010 00:27
Има , то е по-скоро частично . Когато частичното издигане е много слабо, такива хора като че ли живеят в сънища и фантазии. При по–значителна сила на издигането, може да се появи вдъхновение в науката, изкуството или друга област на живота, да се получат изблици на щастие и добра концентрация на ума или даже парапсихични способности . Но ако надите не са достатъчно чисти, също така могат да се провокират умствени нарушения – като безсъние, натрапливи и маниакални импулси. По време на реакцията (свързана със спускане на частично издигнатата кундалини) се появява тежка депресия, някои дори правят опити за самоубийство.
цитирай
13. amrita - Благодаря!
18.11.2010 00:37
Значи смело мога да се развихря с моята "наука" сега :)
Някога Чехов каза "Любовта разкрива истинската ни същност, това какви сме, когато я изпитваме сме всъщност истинските ние" Частичното събуждане (да кажем някакъв пръв неосъзнат тласък) се случва при срещането на любовта. Приказката наяве..ако по някакви причини връзката се разпадне това води до рязко понижаване на кундалини и могат да се случат страшни неща. Не само с вас. Тежката депресия е мислоформа, която проектира голямото ви нещастие върху близките ви, можете да полудеете, да, може и да опитате да се самоубиете...въобще странно е. :) Но не е непреодолимо - у човек има страхотна самовъзстановителна мощ.
Та мисля си, Тай Джи, онази Любов, за която преди ти говорех, която знаеш че е "голямата" - тя спомага издигането на кундалини и това става много естествено и леко..от нас се иска само да успеем да задържим нивото, да се развиваме и да се грижим за "егрегора" на връзката. Именно обаче неосъзнаването на това какво се случва води до гореизброените. Или срещата на тази любов е Съдбоносна...това е прекия път, жокера за "намирането на ключа"
Какво мислиш?
цитирай
14. taidzi - Смятам, че е нужно да намериш тази ...
18.11.2010 00:42
Смятам, че е нужно да намериш тази Любов, но не с цел притежание на любимото същество , а за да усетиш разтварянето на Егото , което да те приближи до сливането и с Първоизточника ! Да можеш да се огледаш като в огледало и да кажеш "Аз съм ти , ти си аз и всичко е едно"
цитирай
15. amrita - Разбира се...
18.11.2010 00:48
в идеята ми мисълта за притежаването не е включена...
а за разтварянето на Егото - то също се случва много естествено и леко, дори не осъзнаваш как се променяш, но си сигурен, че е за добро и наистина започваш да виждаш, че е...създава се едно усещане за...хм..."екипност".

Но да уточним и другото - появи ли се страх от проява на новото и несигурност в която и да е от страните, не послушаш ли сърцето си, оставиш ли се те "захване" някой енергиен вампир - катастрофа!
цитирай
16. taidzi - Естествено - трябва прецизност в ...
18.11.2010 00:52
Естествено - трябва прецизност в усета . Вампирите за които говориш понякога се маскират много умело ;)
цитирай
17. amrita - е то не е много сложно
18.11.2010 00:58
да ги разпознаваш... ама да си помислиш кои са - това е по-страшното, защото..."та как...тя/той/те ми мислят само доброто и м обичат, а аз - неблагодарно същество" :)))
рецизност в усета, доверие на интуицията и малко размисъл - нищо друго :)
цитирай
18. анонимен - А ти знаеш ли, че в минните градове има най-лоша енергия?
18.11.2010 01:26
Най-много вампири имало в Перник.
цитирай
19. amrita - принципно..няма логика да е така
18.11.2010 01:39
От друго е "лошата енергия" и я има в градовете - факт!
Замърсяването на околната среда (от какъвто и да било източник) води до различни неща. Дърветата не абсорбират всичко и "страдат" от всякакви заболявания, полулацията на кучетата се увеличава, на плъховете също, постоянно във въздуха се изхвърлят вредни емисии - това води до цялостен...хм срив на естественото биополе на определена котловина, да речем. Но глобализацията е факт, мегаполисите се развиват с шеметна бързина, живеем във време на тотално задръстване, време на мърсотия и разпад, така че това води до разрушаване на цялото земно кълбо. Да, всичко това оказва влияние на хората. Също така политическите режими, медиите, училищата, асилената престъпност, ниската грамотност. И всеки, който си мисли, че е далеч от това може да се определи за "заслепен". Факт е, че земята се разпада, факт е, че напоследък се случва по-бързо...пък ще видим какво ще се случи на 21 декември 2012.
Вампиризмът е масово явление, той е "рожба" на стреса, на ниската култура. Ние сами себе си понякога обръщаме несъзнателно във вампири, защото страдаме, защото сме зависими от навици, защото сме позволили този свят да ни натисне.
Дали в Перник има най-много енергийни вампири? Едва ли..истината е, че не съм чувала подобно твърдение. Чувала съм, че има най-много магесници...но и това не зная.
цитирай
20. karambol5 - МОга да кажа, че съвсем успешно успя ...
18.11.2010 10:11
МОга да кажа ,че съвсем успешно успя да му събереш голям брой запалянковци на Тай Джи :)))))))))))))))
Мисля ,че имаме за какво да си поговорим :)))))))))
На теб ,Ами , ти пожелавам плозотворно отсъствие ;)
цитирай
21. amrita - Поговорете си! :)
18.11.2010 10:43
Можеш да му досаждаш за всичко. Той е страхотен "психолог", "лечител", "учител" и има доста знание в себе си...но преди всичко е страхотен приятел и истински духовен брат :)
Тай Джи, благодаря! Срещнах те в труден момент, когато светът се рушеше и ме беше страх да нанеса последния удар...даде ми смелост да го сторя и ми помогна да възвърна увереността на духа си. Може би щях пак "да пропадна" ако те нямаше и да се оставя на старото и тленното.
Обичам те и те прегръщам с цялата си детска спонтанност! :))

Карамбол, давай смело! Тай Джи свикна да го заливам с въпроси - когато и каквито се сетиш. :))) Замести ме мъничко :)) Благодаря за пожеланието! Реалноста е в крайна сметка нашето игрално поле и аз ще пренасям блог.бг...на улицата. Искам да чета само хубави неща като се върна...ама много хубави :)
А аз ще си спомня очарованието на това да напишеш стих с молив на някоя измачкана хартийка...някои неща просто не се губят :)))
Бъди здрав и щастлив и най-вече просто...бъди! До нови срещи!
цитирай
22. misbis - mnogo
18.11.2010 17:21
mi haresa-)))
malko energijka ot men kam teb, no savsem dobrovolno-za uspeh po patia
цитирай
23. анонимен - И аз имам такъв постинг
18.11.2010 22:54
и лични впечетления даже.
цитирай
24. amrita - :) дай линк
18.11.2010 23:00
и сподели малко, не бъде "стиснат/а" :) Поздрави! :)

Мис Бис благодаря, светлина в сърцето ти и хармония в душата ти :) Прегръдка
цитирай
25. vihrogonche - Оу, поласкана съм :-)
18.11.2010 23:20
Ами, хубав постинг! И се радвам, че съм спомената в него!!!
цитирай
26. amrita - човек винаги среща човек,
18.11.2010 23:28
когато търси отговор...важното е да се научим да гледаме добре и с взаимна помощ да стигаме до следващо познание :)
Прегръщам те много топло, Вихър! И до нови срещи!
цитирай
27. razkazvachka - Тази вечер яко заредих - изпращам ти
18.11.2010 23:54
една виртуална кофа енергия:))))
цитирай
28. liliyanaandreeva - Проблемът е много сериозен...
03.12.2010 22:10
...всяка 4-та жена е малтретирана физически...А и много жени са проклетници...
Пиках постинги в ЛогБг - там всички са вампири,а аз се оказах лесна жертва...разболях се!
цитирай
29. amrita - Пробленът е много мащабен
03.12.2010 22:23
и оттам и сериозността му, но решението му започва от нас, от нашите вътрешни пориви и желания. Докато ме нямаше доста се рових и разглеждах...на какви неща се натъкнах - не е истина просто, но подготвям по-сериозен постинг. Явно ще е тема, на която често ще се връщам...
Благодаря за коментара.
Всяка 4-та жена е малтретирана физичски и това определено е някаква последна проява на агресивен вампиризъм..всеки обаче е третирам или е бил (ако сега се е осъзнал и не го позволява) на онова тънко, емоционално, психо ниво, където се случват много, много страшно неща с душата ти.
цитирай
30. balgarski7vinarki - ima, ima tehniki na zashtita
03.12.2010 22:59
Te, vampirite sa nai uiazvimi- sega shte napisha neshto,koeto molia da ne se razbira pogreshno- ne e ot arsenala na osvobojdavaneto ot losha energia za smetka na izlachvatelia i, a e tochno tova- v energiinoto7po tochno psi-poleto - to e osoben sloi, nai ujazvimata tochka e vrazkata s roda - zalepish li mu tam poslanie, toi schita che e ot rodninite mu/i te kato nego/, priema go i kakvo stava po-natatak edin Asmodei znae,
no niama drug nachin -nai-dobrata zashtita e atakata -
Taka napraviha s men na vremeto -kriha se zad roditelite mi za da mi opustoshat jivota, biah mlada i ne znaeh kakvo predstavliava chovekat... No az se izuchih.Sega si go praktikuvam i deistva strahotno.Hem otraziavash vampir-energiata, hem se zarejdash -
veroiatno e svarzano i s bio-energetikata- ne boleduvash IZOBSHTO i ot NISHTO, a ranite zarastvat za max. 24 ch. pri po-mladite.
Iztochnik na poznaniata- lichen opit
цитирай
31. amrita - не приемам идеята ти за това, че
03.12.2010 23:07
атаката е най-добрата защита. Контраатаките са много опасни понякога, идея си нямаш какво ще смукнеш от вампира... Недей да го правиш! С подобни хора (особено онези, които постоянно издевателстват по един или друг начин) просто трябва да се внимава. Уви няма обща формула! При всеки е различно. Атаката използвам като защита в редки случаи, когато не мога да остана студена...но съм си и патила от подобни неща. Изпращането на олюбов същ
о е понякога защита...зависи си от вампира...
Най-добрата защита си остава обаче издигането над нивото, в което те вибрират, за да не могат атаките им да те достигат.
Помисли над това! Нали?
цитирай
32. анонимен - Има една поговорка:
19.03.2011 11:22
С прасе не се бори , защото хем ще се изцапаш , хем на прасето ще му хареса.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrita
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1832810
Постинги: 1583
Коментари: 3804
Гласове: 5980