Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2012 16:21 - Татковци, честит ден на бащата
Автор: amrita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1300 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Много стихове съм посветила на моя мъж-скала, много думи на обич съм му пратила, защото ако не беше мъдростта и добрината на този човек... аз нямаше да бъда и малка част от онова, което съм.

БЛАГОДАРЯ, татенце! Поклон пред добото ти сърце, пред кротката усмивка, пред блесналите ти от жажда по живота очи. татко винаги първо беше мой приятел. Колко ли разумни съвета и наставления стисна в зъбите си?1 Татко, благодаря, че си, което си и че никога не ме видя като свое притежание, че ми даде свобода,любов и подкрепа. Всичко, което прая от любов към хората го дължа на теб, на първо място на теб, защото ти ме научи да вярвм и да обичам.

С пожелание към всички татковци за много поводи за радост и гордост.

Тук няма да публикувам стих. Искам да подкрепя един протест. На деня на бащата, татковци се организираха и минаха протестно с лозунга "Равни права на бащата при развод"

Ето и цитат от един форум:
"България е печално известна в Европа като страна на дискриминациите от най-различен характер. Дискриминацията към бащите при развод е една от най-фрапиращите. Като резултат от феминизирането на съдебната система в комбинация с така наречената женска солидарност и силна експлоатация на идеята за доброто бъдеще на детето, в убедително преобладаващата част от случайте на развод, целта на бившите вече съпруги е да унизят, смачкат и дори унищожат бившите си "половинки" с цената на всички възможни средства. В тези случаи на развода и на предшествалия го брак се гледа единствено като средство за лично облагодетелстване, за придобиване на имущество, имоти
и финансови средства."

Един развод не значи, че деетто вече няма баща или че има баща за свиждания - сякаш е затворник.

СТИГА с тази злоба, ЖЕНИ!!! Съсипвате собствените си деца така!
Един развод не значи край на семейството. Днес се обръщам към всички "дами", които са решили да използват децата си в една гнусна игра и насторйване, обръщам се към тях с молба да си помислят добре. какво като бившия ви съпруг вече не прави секс с вас, това защо трябва да означава, че не може ако иска всеки ден да се вижда с детето си???

Пиша си с доста деца. Някои от тях са на разведени родители. Не развода е причина за тъгата и болката им, а именно това настройвване, това, че са ги включили в една война за пари. Чуйте децата си, хора! Те ви казват всичко..само имайте чистотата и смелостта да чуете от тях, че сте сгрешили.

И искам да се обърна към всички татковци, които се държат настрана, за да си нямат проблеми с бившата, но в сърцето си тъгуват за своите деца!

НИЩО и НИКОЙ не е в състояние да ви спре ако искате да прегърнете детето си!




Гласувай:
5



1. ivoki - (y)
26.12.2012 20:07
НИЩО и НИКОЙ не е в състояние да ви спре ако искате да прегърнете детето си!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrita
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1841350
Постинги: 1583
Коментари: 3804
Гласове: 5980