Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.09.2014 13:19 - ...той!..
Автор: amrita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1419 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Той няма тяло на Аполон и очите му не са впечталяващи, кафяви и меки като повечето очи. Но ти го гледаш и виждаш красота, толкова силна и мъдра, че оставаш поразена от това усещане. И се чувстваш вдъхновена. Не знаеш защо и как той успява да те въздига така, но свободата, която усещаш, наричаш "щастие"

Той не владее тънкости от Кама Сутра и няма богат опит с различни жени, но когато те люби, забравяш, че имаш плъст, ставаш само едно пулсиращо удоволствие, несравнимо по пълнота и красота с всичката предишна похот, до която си се докосвала.

Той е твоят ангел. Защото това не е модерния мъж, който ходи и превзема света с върха на своето копие от егоизъм и нахалство. Той е като вятъра, който носи аромат на спокойствие, той е като химните, които звучат в сърцето, той е твоето прераждане, покръстване, твоят стимул да растеш до размерите на вселената.

Той не ти позволява и не ти забранява нищо, защото единственото, което прави е безрезервно да те подкрепя. Така че той е едновременно твой пазител и опора. рамо, на което да се подпреш, за да видиш какво се случва в света и мечтата на цветето, което не знае колко му е съдено да расте, но расте, за да види какво има оттатък храстите.

Той не е твой, защото едновременно е ничий и е посветен на хората. Така че той е твоят път към доброто, към вярата, твоята най-удобна дреха и усещането за прекрасно, когато си без дреха. Той е твоята смелост, твоята мечта, идеята за един по-справедлив свят, твоята муза, твоят стремеж към високото.
И именно затова, ти си негова.

Той никога не си тръгва, защото безкрайно е умението му да обича и да бъде верен на своята кауза, защото безкрайна е вярата му в човека и знанието, че всеки следва пътя си.

Той не е ревнив, защото знае, че любовта е свобода и е щастлив от това, защото му стига да дава. Той е твоят ангел, твоята камбана за събуждане, тишината на твоята зора, пътят на твоята истина.

Той не говори много. Не ръкомаха излишно, не повишава тон. Спокойствието, което е, е твоят шанс да чуеш, видиш и надстроиш себе си. Той е твоята сила, куража никога да не се отказваш от мечтите си...и от хората.

Той е твоят ангел. Твоят стих, твоето усещане за синьо. 
При него няма паузи за почивка от обичането, няма везна, която мери дългове и вини. Той ти дава свобода да даваш или да вземаш. Дава ти правото да избираш.
Подкрепя те, за да намериш себе си или да се скриеш. Той е светлина, когато е тъмно и сянка за почивка. Той е твоята посока, твоето вдъхновение, твоята вълшебна приумица, твоят детски смях, той е твоят ангел.





Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. amrita - :) ако го казваш в смисъла на ид...
30.09.2014 14:21
:)
ако го казваш в смисъла на идеята за чистата справедливост - да
(иначе е посветено на съпруга ми)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: amrita
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1832317
Постинги: 1583
Коментари: 3804
Гласове: 5980